Browsing Archive: June, 2010

Draga vizitatorule...

Posted by Dana Florea on Saturday, June 26, 2010,

Draga vizitatorule...

Iti multumesc in primul rand pentru interesul aratat fata de acest blog. De fiecare data cand urmaresc „ratingul”, am o surpriza placuta! Nu sunt un om de litere, nu sunt nici o personalitate a vietii politice ori culturale, sunt un om normal - perfectionist in domeniul meu (o fi o calitate sau un defect ?)- care incearca sa ia ce e mai bun si instructiv din toate experientele & provocarile vietii si care doreste sa invete ceva nou in fiecare zi.
Imi pare bine ca tu ...


Continue reading ...
 

Părinţi străluciţi, profesori fascinanţi - Augusto Cury

Posted by Dana Florea on Tuesday, June 22, 2010, In : lifestyle 
Generaţia actuală de părinţi a vrut cumva să compenseze lipsurile copilăriei lor şi a încercat să dea copiilor ce aveau mai bun: cele mai frumoase jucării, haine, plimbări, şcoli, televizor şi calculator. Alţii le-au umplut timpul copiilor cu multe activităţi educative ca învăţarea limbilor străine, informatică, muzică. Intenţia este excelentă, însă părinţii nu au înţeles că televizorul, jucăriile cumpărate, internetul şi excesul de activităţi blochează co...

Continue reading ...
 

ADN -ul uman si influentarea lui

Posted by Dana Florea on Monday, June 7, 2010, In : mistere 
Din ciclul „Emailuri care merita citite”

ADN-ul este influentat de cuvinte!

Cele mai recente cercetari rusesti explica fenomene ca intuitie, clarviziune, vindecari miraculoase spontane, autovindecari, influenta mentalului asupra climei, etc.

Grazyna Fosar si Franz Bludorf arata ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicina in care ADN-ul poate fi re-programat folosind cuvintele si anumite frecvente, ...

Continue reading ...
 

ADN-ul se modifica-O noua forma a omului ?

Posted by Dana Florea on Sunday, June 6, 2010, In : mistere 
Din ciclul "Emailuri care merita citite"

Dupa cum am aratat in articolul Centura fotonica, intreg sistemul solar intra intr-o zona galactica in care exista o energie spatiala cu o frecventa mai inalta. Ce implicatii are aceasta adevarata "baie" energetica? Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor in acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sange ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi in ADN.
Patricia Resch: Care sunt schimbari...

Continue reading ...
 
 

all rights reserved © egiptul prin ochii mei

©www.andrei-art.com 

Acest blog are doua pagini: pagina curenta(principala) si pagina Cultura si arta direct accesabila din meniul aflat in dreapta sus.Daca doriti sa primiti toate noutatile blogului trebuie sa subscrieti prin RSS pe ambele pagini.

Make a Free Website with Yola.