Browsing Archive: November, 2010

Lectie de viata: tata bogat, tata sarac

Posted by Dana Florea on Monday, November 22, 2010, In : lifestyle 

Intr-o zi, un tata bogat si-a dus copilul sa-si petreaca o noapte la o familie foarte saraca, cu scopul de a-i arata acestuia realitatile vietii oamenilor care nu au bani.

La intoarcerea acasa, tatal l-a intrebat pe copil despre ceea ce crede in privinta experientei traite, iar acesta i-a spus:

“- Tata, a fost o experienta foarte buna. Am invatat ca noi avem un caine, iar ei au patru caini, noi avem o piscina, iar ei au lacul intreg,Noi avem un acoperis luminos, iar ei au cerul cu stelele...


Continue reading ...
 

Eid Al Adha- semnificatii, diferente

Posted by Dana Florea on Monday, November 15, 2010, In : sarbatori De maine Egiptul sarbatoreste Eid al Adha, Sarbatoarea Sacrificiului sau Marele Bairam. Eid Al Adha, este o sarbatoare religioasa ce are loc o data pe an, si marcheaza incheierea pelerinajului Hajj la Mecca. In aceasta zi musulmanii comemoreaza credinta lui Avraam in Dumnezeu si puterea de a-si sacrifica propriul fiu in numele Lui. 

Avraam este foarte important atat pentru evrei cat si pentru musulmani deoarece el este tatal lui Ishmael si Issac. Isaac, fiul promis de Dumnezeu si daruit Sar...


Continue reading ...
 
 

all rights reserved © egiptul prin ochii mei

©www.andrei-art.com 

Acest blog are doua pagini: pagina curenta(principala) si pagina Cultura si arta direct accesabila din meniul aflat in dreapta sus.Daca doriti sa primiti toate noutatile blogului trebuie sa subscrieti prin RSS pe ambele pagini.

Make a Free Website with Yola.