Browsing Archive: January, 2011

turist in Romania

Posted by Dana Florea on Wednesday, January 26, 2011, In : lifestyle 
pentru a urmari textul, maximizati imaginea cu un click in dreapta-jos
turul Romaniei
View more presentations or Upload your own.

Continue reading ...
 

De-ale femeilor: esarfe, esarfe

Posted by Dana Florea on Wednesday, January 26, 2011, In : lifestyle 

Continue reading ...
 

Lectie de viata-Experimentul

Posted by Dana Florea on Sunday, January 23, 2011, In : lifestyle 
Statia de metrou L'ENFANT PLAZA din Washington DC, intr-o zi friguroasa, pe 12 ianuarie 2007.


Un om cu o vioara a cantat sase piese de Bach timp de 45 de minute. In timpul acesta aproximativ 2000 de oameni au trecut prin acea statie, majoritatea in drum spre serviciu.


Dupa vreo trei minute un om intre doua varste l-a observat si s-a oprit sa-l asculte pentru cateva secunde, apoi a grabit pasul, manat probabil de programul sau strict.
4 minute mai tarziu: Violonistul a primit primul sau dolar, o ...

Continue reading ...
 

Retineti noua adresa – www.egiptul.ro

Posted by Dana Florea on Saturday, January 22, 2011,
Revin la anuntul facut in luna decembrie cu privire la mutarea acestui blog pe website-ul Egiptul prin ochii nostri.
Ambele spatii virtuale imi apartin si consider ca includerea unei pagini de blog direct in site este ceva firesc si poate mult mai util pentru vizitator.
Website-ul a fost realizat de mine acum un an si jumatate in ideea de a fi folosit de viitoarea asociatie a romanilor din Egipt. Din pacate procedura infiintarii asociatiei a fost amanata motiv pentru care website-ul nu s-a mai...

Continue reading ...
 

Maini dibace

Posted by Dana Florea on Thursday, January 20, 2011, In : lifestyle 
Recunosc, am considerat intotdeauna ca impletitul, crosetatul, cusutul goblenurilor si alte indeletniciri de gen, sunt cu mult sub nivelul unei femei care se doreste a fi intelectual, desi -e drept- in perioada comunista cand nu gaseam mai nimic in magazine, acest hobby era chiar un mare atuu pentru mainile dibace indiferent de categoria sociala si de pregatirea profesionala. Imi amintesc cum mama, de altfel medic cunoscut, isi gasea timp sa impleteasca cate o bluzita, o pereche de pantalonas...

Continue reading ...
 

Lectie de viata: ghidul unei vieti mai bune

Posted by Dana Florea on Saturday, January 8, 2011, In : lifestyle 


Pe 18 septembrie  2007, profesorul de informatica Randy Pausch a stat in fata unei audiente de 400 persoane , la Carnegie Mellon University pentru o ultima prelegere numita “Atingerea reala a viselor din copilarie". In acea zi Rady le-a povestit despre cancerul care ii devora pancreasul si care ii va pretinde si viata in cateva luni. In acea zi, pe scena, Randy a fost energic, volubil, frumos, zambitor si cu un oarecare umor negru. Parea invincibil dar era doar un scurt moment cum avea sa r...


Continue reading ...
 

Cum se spala creierul unei natiuni-extrapolari

Posted by Dana Florea on Wednesday, January 5, 2011,

Am urmarit cu mult interes un interviu cu un fost KGB-ist stabilit in SUA despre metode si strategii de spalare a creierului unei intregi natii. Astfel mi s-au confirmat lucruri deja stiute (trebuie sa tembelizezi un popor pentru a-l putea conduce cat mai usor) si am aflat altele noi.

De cand am venit in Egipt am inceput sa observ lucruri surprinzatoare privind usurinta cu care sunt importate modelele americane, multinationalele pur si simplu „isi fac de cap” cu acordul tacit al autorita...


Continue reading ...
 

Revelion insangerat

Posted by Dana Florea on Monday, January 3, 2011,


In prag de An Nou, Egiptul a fost lovit in plin de un atentat cu bomba petrecut in fata unei biserici ortodoxe copte din Sidi Beshr –Alexandria. Crestinii celebrau trecerea in Noul An in cadrul unei slujbe religioase. Aflati la final (in jurul orei 00.20 a.m), o parte din credinciosi au iesit si au fost loviti in plin de explozie. Deflagratia a facut numeroase victime atat in randul crestinilor copti cat si ai musulmanilor aflati in zona (21 morti si foarte multi raniti in stare grava).

Socu...

Continue reading ...
 
 

all rights reserved © egiptul prin ochii mei

©www.andrei-art.com 

Acest blog are doua pagini: pagina curenta(principala) si pagina Cultura si arta direct accesabila din meniul aflat in dreapta sus.Daca doriti sa primiti toate noutatile blogului trebuie sa subscrieti prin RSS pe ambele pagini.

Make a Free Website with Yola.