Revin la anuntul facut in luna decembrie cu privire la mutarea acestui blog pe website-ul Egiptul prin ochii nostri.
Ambele spatii virtuale imi apartin si consider ca includerea unei pagini de blog direct in site este ceva firesc si poate mult mai util pentru vizitator.
Website-ul a fost realizat de mine acum un an si jumatate in ideea de a fi folosit de viitoarea asociatie a romanilor din Egipt. Din pacate procedura infiintarii asociatiei a fost amanata motiv pentru care website-ul nu s-a mai putut bucura de sprijinul vreunui alt membru al comunitatii noastre, ramanand in realizarea si administrarea mea exclusiva.

Desi informatia sintetizata pe website este munca unui singur om, prezentarea s-a dorit a fi cat se poate de obiectiva si ma bucur sa primesc din cand in cand aprecierile vizitatorilor si a celor interesati de viata in Egipt. Singura rubrica subiectiva a site-ului va fi pagina de blog, inserata ca pagina de pornire reflectand propriile ganduri si sentimente.

Din pacate prezentul blog nu poate fi transferat pe site, articolele vechi vor ramane aici, si vor fi disponibile in continuare la adresa www.egiptulblog.yolasite.com, in timp ce adresa www.egiptul.com va fi folosita pentru website(timp de 1 an), alaturi de www.egiptul.ro

Update
Schimbarea va avea loc pe data de 10 Martie 2011.
Va multumesc pentru intelegere.